Suket Teki RERE AMORA Monata Indonesia

Suket Teki RERE AMORA Monata Indonesia

Dono Sapari

SUKET TEKI

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gel…

Recent comments

See all
Avatar

Related tracks

See all