Dzikir / Bacaan malam hari menjelang mau tidur

Dzikir / Bacaan malam hari menjelang mau tidur

maulana apeng

‎"Ayoo...dho mikirke' akherat, manungso mung sak dermo, sing nguripi Gusti Allah, aku kowe ki manungso iso nimbang becik, ning dunyo mung mampir ngombe, tansah setiti lan ngati-ati awak dewe bakale mati,"

Recent comments

See all
Avatar

Related tracks

See all