BENTANG LUHUREUN KABAH by Doel sumbang

BENTANG LUHUREUN KABAH by Doel sumbang

Yani Gayani

BENTANG LUHUREUN KABAH dinyanyikan Doel sumbang

Recent comments

See all
  • 24
    24 

    ampuun...gusti nu maha suci..abdi neuda panghapunteun ka sal…

     3mo
  • Sendi Pinanda
    Sendi Pinanda 

    Allahuakbar 😭😭😭

     6mo
  • fathul
    fathul 

    🎶🎶🕋

     7mo
  • Ali Jafar
    Ali Jafar 

    tee inget naon"

     11mo
Avatar

Related tracks

See all