Ацо Шопов -Лузна/Рецитација: Валентина Ѓоргиевска Парго

Ацо Шопов -Лузна/Рецитација: Валентина Ѓоргиевска Парго

CULTURE CLUB

Лузна
Те оградив cо девет градини, крви,
те затворив во девет грла,
што бараш уште, зошто ме прогонуваш, крви,
зошто закануваш со своето копито темно,
зошто незасито?

Те оградив во девет градини, девет грла,
смири се, к…

Related tracks

See all